Om oss

Lång erfarenhet av bergvärme

Vi har lång erfarenhet av allt som rör bergvärme och vi vågar säga att vi är ditt självklara val för detta i Huddinge och i Storstockholm. Att vi följt utvecklingen, sett hur tekniken gått framåt och själva varit en del av den har gjort att vi känner att vi behärskar allt som rör detta område. Vi tar stor hänsyn till miljön och därför säljer- och installerar vi produkter som är de bästa sett både ur ett miljöperspektiv och rent kvalitetsmässigt.

Jobbar hårt för våra kunder

Vi jobbar hela tiden aktivt med att våra kunder ska känna sig nöjda med vårt jobb och över 30 år i branschen tycker vi talar sitt tydliga språk – vi kan bergvärme och allt som krävs för att detta ska kunna installeras i ditt hus i Huddinge. Vi vänder oss till privatpersoner, men även till privata, statliga och kommunala fastighetsägare och till bostadsrättsföreningar.

Du är välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller genom att fylla i formuläret här. Dörren står öppen för dig som kund – kom in och berätta om hur vi på bästa sätt kan ordna med din bergvärme.

Vi tar hand om hela processen

Vi erbjuder ett helhetspaket inom bergvärme. Vi tar hand om projektering, design, försäljning av värmepumpar och andra produkter, installation och service inklusive jour. Du kommer inte att behöva anlita flera entreprenörer, hos oss får du en trygg och smidig helhetslösning. 

Välkommen att kontakta oss! Vill du se våra produkter med egna ögon? Besök oss i våra lokaler där du kan få tips och inspiration av sanna proffs på bergvärme!

Vi installerar bergvärme med kunden i fokus!